sestdiena, 2009. gada 10. oktobris

Mani skeleti kas guļ skapī, bet bieži iznāk ārā.

Reiz es spēju visuun vienmēr par to biju pārliecināta, bet tagad tā ir mana problēma. Mana problēma ir realitātes nepieņemšana, savā ziņā pesimisms un pārakmeņojusies sejas izteiksme. Bet lai arī kā tagad ir, es zinu kā būs... ja ne šodien, ne rīt, vai parīt, bet vienu dienu es varēšu ievilkt ķeksīti lapas galā un teikt, jā, es aizeju... un tagad uzskatiet, ka esmu piedzimusi no jauna, bez atmiņām, pagātnes un nenokārtoto darbu saraksta, atmiņas man problēmas nesagādā... prāts tās automātiski izdzēš... 10gadus jau vairs neatminos, tāda sajūta ka to vispār nav bijis. Vispār jocīga sajūta, kaut kas mani visu laiku dīda, bet es nesaprotu kas?! Tas ir kaitinoši. Vēl man jocīgi šķiet, ka pēdejā laikā esmu kā tāda lasāmmašīna, 1diena un 10 žurnāli, pāris grāmatas...parasti 10 žurnālus izlasu 3-4 dienās... es, godīgi sakot, nesaprotu kas notiek, bet es zinu ko gribu. Iespējams nepareizi gribu un tas visu laiku mani tirda?
Sev varētu teikt: tikai neraudi, jo jau nav par ko...
Iespējams tas ir tas, kas vajadzīgs, emocionāla attīrīšanās, jauns izskats, jauni mērķi un jauni sapņi.
Labi, mēģināsim... visu lēnām un pamatīgi...
 Uzdevums nr.1.
  • Emocionāla attīrīšanās.
Jau kāds laiks pagājis kopš esmu te atpakaļ. Beat aizvien jūtos kā tur. Nākamais, es gribu uz Ēģipti. ;) Bet vispār līdz tam man atkal briest idejas.
Šakiras dziesma, jaunākā, man uzdzen pārdomas... vai patiešām visu ko vēlamies spējam piepildīt? Vai tie ir tikai slima suņa murgi? Runājot par vīriešiem, man ir noskatīts nākamais upuris, ja to var tā saukt. Bet vispār manu upuru sarakstā ir daudzi un patiešām domāju, ka katrai sievietei tāds ir un tajā ir ierakstīts kau vai viens kas kādreiz nodarijis kādu pāridarijumu (visticamāk kļūdos un uzrakstiju šo vārdu nepareizi). Vai tomēr visas piedod? Manuprāt tie ir meli....mēs pārāk daudz melojam, gan sev, gan citiem.
Esmu piefiksējusi ka vairs manā vārdu krājumā nav rupjību, es ceru, varbūt nemanu..??? Taču ļoti daudzi cilvēki runā un nepiefiksē, ko saka. Bet tas viss saistīts ar apgreidiem. Maniem apgreidiem.