otrdiena, 2009. gada 8. septembris

1 diena līdz izbraukšanai

Šodien nav labas ziņas, ja nu kas ir jāapdrošina dzīvības... bla, bla, bla, visiem gadijumiem. Labs jautājums, pa kuru laiku? Praktiski vispār tā jau mums viss nav saplānots, ne kur brauksim, ne kur iesim, ne ko ēdīsim utt. Un man vēl šodien jāiet uz skolu, tākā varu tikai kaut ko izdomāt līdz pus trijiem, pēc tam man līdz deviņiem vakarā ir skola, bet rīt no agra rīta jau jāizbrauc.
Man jau sāk pārgribēties braukt... bet nav tik vienkārši visu atcelt, jo tas ir darba brauciens.
Māte, un vecvecāki man visu laiku skalo smadzenes, ka vajag to apdrošināšanu. Psc... es nekad neesmu apdrošinājusies, bet nu labi. Tā jau esmu pārstresojusies, jo vēl tik daudz jāizdara, un dzīvoklis taču arī jāsakārto...nevar uz divām nedēļām viņu pamast tādā nekārtībā.
Ceru ka viss nokārtosies un beigās būs labi.
xoxoxoxoxo

pirmdiena, 2009. gada 7. septembris

Paris vs I

Laikam neteicu, bet manam vīrietim šodien sākās atvaļinājums. Tā viņš no rīta aizbrauca pakaļ nauda un nesen atgriezās ar ziņu. Mēs 3dien braucam uz Parīzi uz gandrīz divām nedēļām.
Johaidī, ko es te sēžu, man vēl daudz jāizdara lai Parīzē ierastos un izbaudītu to ideālā izskatā.
Čao ;) xoxoxoxo
Love you all ;)

Mani mērkaķi.

Šodien ir tāda "iet ātri uz priekšu" diena. Un tas mani iepriecina... tikko pabeidzu logo un zini, man pat patīk. ;)
Ir pagājis jau tik ilgs laiks, kopš viss sākās, mājas lapa ir izveidota 20 augustā, drīz jau būs mēnesis pagājis, bet es vēl aizvien esmu iesprūdusi tepat, pirmajā dienā pie karstā kakao un sapņiem kā viss būs, kad tiks pabeigts. Vēl esmu sapratusi, ka vienmēr, vienmēr, jānēsā līdzi lapa un zīmulis, jo tu nezini, kad pie tevis atnāks tā vislabākā ideja. Tā, šī ideja pa logo izskatu atnāca pie manis autobusā, kad braucu tikties ar draudzeni... ja man nebūtu bijusi klade līdz, diezvai vai tagad man būtu logo.
Šodien sapratu, ka vairs neko nevēlos mainīt, t.i. nosaukums vairs netiks mainīts, kā arī mājas lapas nosaukums un e-pasts. Pgaidām logo arī netiks mainīts, ja nu vienīgi tā izmēri. Par pārējo vēl var diskutēt.