ceturtdiena, 2009. gada 27. augusts

Šorīt, nonācu līdz secinājumam, ka nekas nenotiek tā kā mums gribētos, tik ātri. (Starpcitu, man rāda nepareizu blogu ierakstu laiku, tagad precīzs laiks ir- 9.59) Līdz šodienai gribēju nedēļas laikā nomest 10kg, bet ar manu organismu tas nav iespējams.
Vēl aizvien gaidu, kad Ievas mājas lapā kāds, beidzot, atbildēs uz manu jautājumu. Jau sāku zaudēt cerības. Laikam jautājums būs jāpublicē UK Cosmopolitan mājas lapā. Kāpēc ne mūsu? Jo manuprāt mums viņš ir pārāk "lēts". Tas nenozīmē, ka mūsu Cosmo es nelasu, bet vienkārši uzskatu, ka 2ls priekš (varbūt kļūdos un šis vārds nav pareizi uzrakstīts) tāda žurnāla ir daudz par daudz. UK Cosmo maksā tikpat un ir, tūlīt salīdzināšau, 4reizes biezāks. Tur nav lēti raksti, un milzum daudz nevajadzīgu reklāmu. Vispār ja man būtu teikšana, viss būtu pavisam savādāk...
Kādēļ sievietes parasti grib būt citu vietā? Piemēram, ja tev ir lokaini mati, tad tu gribi taisnus. Ja tu esi biznesmene, tu gribi būt kā tā tur- skaistuma karaliene? Kādēļ mums gandrīz nekas nav labi? Vai tas ir gēnos?

otrdiena, 2009. gada 25. augusts

Par jaunu iespēju.

"Vai tu vari man dot jaunu dzīvi? Jaunu iespēju?"
"Jā, bet tev ir arī pašai kaut kas jādara..."
"Kas? Tu zini... ka man tas nepadodas.. es nevaru..."
"Beidz vienreiz atrunāties, celies, ej un dari...!!! "
"Pagaidi.. vēlāk"
"Vēlāk nekas nenotiek, es tev jau teicu, ka došu, bet ja tu pati sāksi kaut ko darīt. Ej un dari! TAGAD!"
Birst asaras, kā pupas...
"Kāpēc citiem viss ir? Kāpēc piepildas viss ko viņi vēlas? "
"Jo viņi iet un dara, cenšas nekad nenolaist rokas. Tev tas arī ir jāiemācas. "
"Bet skolotāj, kā man to iemācīties? Es jau ar grūtībām iemācijos pārvaldīt savas finanses."
"Tu neiemācijies, paskaties uz sevi no malas, tu vai nu tērē visu, vai netērē neko, tev ir grūti izlaist naudu no rokām pat pārtikai."
"Bet tu pats teici lai es tā netērēju.."
"Ar laiku, es ceru, tu spēsi palaist tik cik ir nepieciešams..vai arī tev būs jāiet savs ceļš un man savs. Ar laiku tu satiksi citu skolotāju."
"Ar laiku?! Kādēļ nevar tagad?! Es gribu visu zināt tagad, visu prast tagad!"
"Lai kļūtu par skolotāju, jāiet garš ceļš ... nekas šajā dzīvē nenotiek tagad. Tas nav atkarīgs no tevis, bet gan no laika."
"Bet ko es varu darīt tagad? "
"Tagad tu vari saprast kas esi, ko vēlies, savas stiprās un vājās puses, iemācīties izprast savus ienaidniekus un sāpes, piedot un meditēt. Tas ir tavs mājas darbs, līdz laikam kad mēs atkal satiksimies." Created by Fabia